طرز تهیه استانبولی پلو خانگی

چه امتیازی میدهید

استانبولی پلو خانگی یکی از راحت ترین غذا هاست که اساس آن برنج است. استانبولی پلو از کشور ترکیه به فرهنگ ایران وارد شده. استانبولی پلو نام ها و انواع متنوعی دارد که ما در ادامه طرز تهیه انواع استانبولی پلو خانگی را به شما آموزش می دهیم.

استانبولی پلو یک غذای ساده است که توسط ماست یا سالاد شیرازی سرو می شود. بعضی از افراد به این غذا دمی گوجه می گویند.

دستور پخت استانبولی پلو خانگی

طرز پخت استانبولی پلو

مواد لازم برای یک استانبولی پلو خوشمزه

برنجدو پیمانه
گوجه (پوره شده)دو عدد
سیب زمینیدو عدد متوسط
نمک، فلفل و زرد چوبهبه مقدار لازم
رب گوجه فرنگییک تا دو قاشق چای خوری
گوشت چرخ کرده ( به دلخواه)350 گرم
زعفران دم کردهیک قاشق چای خوری
پیاز یک عدد
سیر ( به دلخواه)دو حبه
آبچهار لیوان
روغن یک قاشق غذا خوری
کرهدو قاشق چای خوری

مرحله اول

ابتدا باید گوجه ها را رنده کنید و سپس آنها را به پوره تبدیل کنید. بودن گوجه و رب در استانبولی پلو بسیار واجب است. پوره گوجه تان باید به اندازه 2 پیمانه باشد.

مرحله دوم

در یک کاسه 2 پیمانه برنج بریزید و بشویید. سپس روی برنج آب بریزید و مقداری نمک به آن به اضافه کنید.سپس بگذارید که برنج به مدت 30 دقیقه خیس بخورد. در همین حین در یه ماهیتابه یا قابلمه پیاز ها را نگینی خرد کنید و بگذارید به آرامی سرخ شود تا وقتی که کامل طلایی شود.

مرحله سوم

در این مرحله وقتی که پیاز ها طلایی شد، گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید. زردچوبه، فلفل و نمک را نیز در همین مرحله به قابلمه اضافه کنید. بعد از اینکه گوشت چرخ کرده تفت خورد پوره گوجه فرنگی را به گوشت‌ اضافه کنید و اجازه دهید حدود سه دقیقه بپزد. حتما توجه کنید که گوشت ها بپزند.

طرز پخت استانبولی پلو

مرحله چهارم

بعد از تفت دادن کامل گوجه و گوشت ها، به سراغ سیب زمینی های نگینی شده می رویم. سیب زمینی ها را به داخل یک ماهیتابه دیگر بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا طلایی رنگ شوند. سپس رب استانبولی پلو را به آن اضافه کنید. و هم بزنید.

مرحله آخر

در این مرحله از استانبولی پلو، برنج خیس خورده را به مواد داخل قابلمه بریزید. سپس سیب زمینی های سرخ شده را هم اضافه کنید. حواستان به مقدار آب داخل قابلمه باشد زیرا اگر مقدار آب زیاد باشد برنجتان خمیر می شود. وقتی که آب داخل قابلمه به جوش آمد؛ یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده و یک دو قاشق چای خوری کره برای عطر و طعم بهتر به استانبولی پلو اضافه کنید. سپس در قابلمه را ببندید و اجازه دهید حدود 40 دقیقه روی حرارت کم پخته شود. استانبولی پلو خانگی شما بعد از حدود 40 دقیقه آماده می باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا